Η Άρρηα Φυλή σμιλεύτηκε από το καταπληκτικό θράσος των FEMEN

Μέσα στο καλοκαίρι του 2014 είχα αρχίσει να ετοιμάζω τα βασικά στοιχεία του Άρρηου σύμπαντος. Τότε ακόμη δεν υπήρχε ο τίτλος ‘Η Νύμφη Της Φωτιάς’ και η ιστορία ονομάζονταν γενικά κι αόριστα ‘Πρωταθλήτριες’. Ούτε καν η φυλή δεν ονομαζόταν ‘Άρρηα φυλή’ στην αρχή. Τα μόνα που γνώριζα τότε ήταν πως επρόκειτο για μια ιστορία σε μεσαιωνική ατμόσφαρια και πως οι περισσότερες γυναίκες της ιστορίας ‘Πρωταθλήτριες’ ήταν ακριβώς αυτό: Πρωταθλήτριες. Πολεμίστριες οι οποίες διέπρεψαν μέσα σε αρένες, θριαμβεύοντας επί αγρίων θηρίων. Επίσης είχα αποφασίσει το πώς θα είναι κουρεμένα και χτενισμένα τα μαλλιά τους ανάλογα με τις προσωπικότητές τους. Για παράδειγμα, αν μια πολεμίστρια είχε ξυρισμένο κεφάλι και μια μικρή κοτσίδα στο πίσω μέρος, αυτό σήμαινε πως είναι νεκρόφιλη. Τελικά ο σύνδεσμος ανάμεσα στα μαλλιά και στην προσωπικότητα αποδείχτηκε γρήγορα μεγάλος περιορισμός κατά τη δημιουργία χαρακτήρων κι έτσι δεν τον χρησιμοποίησα.

Σ’ εκείνες τις μέρες δεν είχα φτάσει ακόμη στο πώς θα είναι ντυμένες οι χαρακτήρες. Και, τότε, βρήκα αυτή την εικόνα στην επίσημη σελίδα των FEMEN. Ήταν ένα από τα banners που έβγαινε στην παλιά κεντρική τους σελίδα. Αν θυμάμαι καλά, υπήρχε μια είδηση που τις αφορούσε εκείνο τον καιρό και είχα μπει στη σελίδα για να διαβάσω λεπτομέρειες. Και καθώς έψαχνα, η εικόνα αυτή έπεσε πάνω μου. Κανονικά η φράση θα ήταν «έπεσα πάνω στην εικόνα» αλλά δεν συνέβη αυτό.

Γέννηση

Η Sasha Shevchenko έπεσε πάνω μου. Θυμωμένη, γυμνόστηθη και με έξαλλα μαλλιά κραδαίνει το ρόπαλό της και φτύνει με θάρρος και θράσος στέλνοντας ένα δίκαιο κωλοδάχτυλο προς τον πιθηκισμό που γαυγίζει καθημερινά στο αυτί της ανθρωπότητας. Το μήνυμα του banner αφορά τη βιομηχανία του σεξ, αλλά εγώ εκείνη τη στιγμή στάθηκα μόνο στη γυναίκα της εικόνας.

Άγρια και οργισμένη, η μορφή της με χτύπησε δυνατά στο κεφάλι και η αίσθηση ήταν υπέροχη. Σαν εκείνους τους οργασμούς που όσο περισσότερο πονάνε, τόσο πιο ωραίοι είναι. Τότε συνειδητοποίησα πως έτσι ήταν η φυλή που επιθυμούσα για τις Πρωταθλήτριες: άγρια, οργισμένη, γυμνή, άφοβη, με θάρρος και με θράσος, έτοιμη ν’ αρπάξει τ’ όπλο της για να βγάλει από τη μέση τα εμπόδια που πρόβαλλαν στο διάβα της. Μια φυλή μεγαλόπρεπη, ανώτερη από κάθε άλλη φυλή σε όλα τα επίπεδα, μια Άρρηα Φυλή.

Κι έτσι λοιπόν βαφτίστηκε η Άρρηα Φυλή, η Άρρηα Γη και το Άρρηο σύμπαν. Χάρη στο καταπληκτικό θράσος των FEMEN, που δεν ενδιαφέρονται αν το ύφος κι ο τρόπος τους ενοχλεί τους πιθήκους. Κι όπως συνέβη και συμβαίνει με τις FEMEN, έτσι κι οι Άρρηες έχουν κι εκείνες μεταξύ τους τις δικές τους διαφωνίες, εξαπατήσεις, αντιπαραθέσεις και διαμάχες. Με τη διαφορά ότι οι FEMEN δεν σκοτώνουν η μία την άλλη.

Advertisements